Wednesday, 30 April 2014

HUBAYA! HUBAYA! Ini Panduan Untuk Golongan Yang Gemar Menjilat Anwar dan Lim Guan Eng

Dari awal lagi telah aku katakan, aku tidak menyokong langsung sebarang demonstrasi pada 1 Mei nanti atas apa pun nama dan alasannya. Apatah lagi demonstrasi tersebut langsung tidak mempunyai sebarang maslahat sebaliknya keburukan kepada PAS.

Bagaimanapun, atas arahan pucuk pimpinan, aku terpaksa akur untuk menyebarkan maklumat berikut. Aku masih waras untuk memberikan taat setia dan mempercayai pemimpin-pemimpin aku. Lagipun dengan sembang besar Mahfuz Omar yang merupakan antara yang paling kuat menjilat Anwar Ibrahim dan Lim Guan Eng dalam hierarki kepimpinan PAS yang telah berjanji 60 buah bas dari Kedah membawa ahli-ahli PAS untuk berdemonstrasi di tengah-tengah Kuala Lumpur esok, aku tidak mahu parti terus dilabelkan sebagai pemusnah harapan Pakatan Rakyat.

Baiklah, kepada Unit Amal yang akan menjalankan tugas esok, ini adalah pesanan untuk anta semua.

Anggapkan demonstrasi pada 1 Mei nanti sebagai sesi latihan untuk bertembung dengan polis serta pasukan keselamatan Malaysia yang lain dalam usaha kita menegakkan Daulah Islamiyah. 

Tugas ini digalas sepenuhnya oleh Amal Wilayah Persekutuan dan Amal Selangor. Amal WP dan Selangor akan mengetuai demo. 

6 lokasi berkumpul telah ditetapkan iaitu: 

1. Masjid negara (KP DPPM) - Pengarah JANS dan Mazali2. Sogo (KETUA AMK) - Pengarah Amal WP
3. Brickfield (KETUA DAPSY) - Roni Faizal Amal WP
4. Dataran Maybank (TIMBALAN 3 parti) - Yuswan, Ahmad dan Shafarin JANS
5. KLCC (NGO) - Ahmad Ghazali Amal WP
6. Unit ronda - Omar Amal WP

Pergerakan akan bermula selepas solat zohor. Kecuali dari KLCC, semua lokasi akan mula bergerak awal dan menuju ke Dataran Merdeka. Demonstrasi akan berlangsung bermula dari jam 2:00 petang sehingga 5:00 petang. 

Selepas itu, satu pertemuan dengan OCPD Dang Wangi telah diatur. Tepat jam 5:00 petang, semua kena bersurai. Kalau ada lagi yang masih berhimpun, Amal tidak akan memberi jaminan bagi sebarang masalah yang timbul. 

Jumlah keseluruhan anggota Unit Amal yang akan bertugas adalah 1000 orang dengan kawasan tumpuan adalah di Dataran Maybank dan Masjid Negara.

Berikut pula adalah lokasi-lokasi yang dibantu oleh negeri: 

Masjid Negara - Selangor, Kedah, Perlis, Penang
SOGO - WP, Perak, Terengganu

Brickfield - WP, Melaka, Negeri Sembilan
Dataran Maybank - Selangor, Johor, Kelantan, Pahang
KLCC - WP


Pakaian:
Leader pakaian no. 3
Yg lain pkai no. 41 comment:

Anonymous said...

Salam,
Betul bro, saya dapat tau yang ramai macam tak amek port kali ni.

Tanya la kt Sgor sndr...yg baru nk naik jer beria2 nk g...

rmai kt Sgor panas ngn bdk2 pkr nie...asik diorg je masyuk..br brapa kerat yg konony nk dtg demo pun masyukkk...blm tentu pun diorg dtg mcm sblm2 ni..tp kita asik kata jihad la..lillahitaala...adoihhh...

puihhhh...