Sunday, 16 October 2011

DULU SENGKEK GILER, SEKARANG KAYA GILER

Pemilik rumah dan kereta mewah ini tidak lama dulu, hanyalah seorang lelaki yang sengkek sehinggakan nak minum di gerai pun, mengharapkan kawan belanja.

Namun nasibnya berubah apabila dia menjadi konco atau lebih tepat lagi PROXY Nizam Kicap , pressec Zambri mamak pangkor, melanun duit rakyat Perak.

Siapa orangnya dan bagaimana dia boleh jadi kaya-raya dalam sekelip mata saja? Apa projek yang telah diserahkan kepada bekas pemain bola sepak Perak itu sehingga keuntungannya berlipat kali ganda?

Nantikan pendedahannya tidak lama lagi!

Orang-orang Nizam Kicap boleh rasa macam duduk atas bara api mulai sekarang kerana pendedahan yang bakal dibuat akan melibatkan diorang semua. Kenapa didedahkan? Sebab diorang adalah penyangak serta perompak!

17 comments:

Anonymous said...

yang meneraju kelab media perak pun ada yang dulu sengkek, sekarang dah mewah. harap kalau ada maklumat tolong dedahkan juga.

Anonymous said...

ajk lantikan diri sendiri kelab media perak pun termasuk kategori penyangak dan perompak. memang patut le kalau dapat didedahkan aktiviti melanun duit rakyat guna nama media mereka tu.

Anonymous said...

ini blog orang2 media ke? hehe pasal kicap boss media abih kome bergaduh di sini ye.

Anonymous said...

Korang nie kalo tak tau apa-apa jangan la cakap. Bila pulak bekas pemain bola tu kaya disebabkan MB Perak. Setahu aku dia kaya atas usaha syarikat dia sendiri..projek yang dia dapat pun bukan kerajaan negeri Perak yg bagi. Lain kali kalo nak kluar statement selidik bagi abis dulu..nanti tak pasal-pasal dapat dosa kering...memfitnah orang bahaya bebbb...belajar la hukum sikitttt....jangan dengki tengok orang lain senang... Tengok orang cina, bangga bila bangsa dia orang maju dan naik....ini idak, orang melayu ni banyak penyakit PHD (PERASAAN HASAD DENGKI).

Anonymous said...

ade org dpt projek mesin rumput MBI guna nama kelab media...sedangkan press tak dpt ape pun..ada pihak tertentu yg guna nama kelab media minta mcm-mcm..yg heran tu akaun personal...ermmmm....

Anonymous said...

Tibe2 jer org lain yg tak ada kena mengena dgn cerita nizam kicap ni di kaitkan.. Sorry to say la org yg buat blog nie x ade mentality...cerita pasal org jer... diri sendiri entah mcm mane la....dunia ni berputar satu hari nnt tuhan Akan berikan pengajaran pada engkau..aku mmg x berapa kenal dgn nizam kicap nie..tp aku rase belum cukup modal yg korg berikan untuk jatuhkan die...sebab org yg difitnah nie.. Akan sentiasa dilindungi tuhan...

Anonymous said...

org2 media mcm org2 umno jugak...ada yg boleh pakai ada yg kaki sapu projek.

Anonymous said...

sejak exco hamidah nak sponsor kelab media perak panjat gunung kinabalu ni, kelab dah hanto orang dia buat liputan majlis hamidah. dulu tak mandang pun tapi bila dah masyukkk...gitu le koje lanun2 kelab media perak ni.

Anonymous said...

Bodoh lah blog ni. Ni semua koje Midah Dan zura. Tak Ada kerja ke? Midah ni teringin nak jadi menteri beso pastu meroyan.

Anonymous said...

Anon 0946

Midah & Zura lupa kalau sikicap ni buat hal, dia cuma hilang seat SUA jer tapi kalau Midah kena balun dia akan hilang seat exco kanan, 6 potfolio, tak tersenarai sebagai calon, 6 fail SPRM akan buka balik...huh, banyak tu!

Anonymous said...

yg midah exco pi sponsor kelab media panjat gunung kinabalu pacak banner tahun melawat perak 2012 apa cer?
ada yeti kat situ nak datang melawat perak ke?

Anonymous said...

Berapa midah bayar untuk maintain blog ni? Aku dengar 5 angka sebulan. Aku nak bikin camni gak la

Anonymous said...

Info: blog ini adalah upahan pesaing nizam dalam pejabat MB sendiri. Orang yang sama juga tidak sukakan hamidah.

Anonymous said...

Yang aku tau.. orang yang ambik gambor nih perempuan.. Hahahaha.. tengokkan gaye macam kenal jer dan biase dilihat.. Cuba anda amati betul2 gambar kedua tu ada bayang2 perempuan.. Hahahaha.. khaakkk ptuihh!!

Anonymous said...

Apa la bodoh semua ni untuk apa bergaduh sesama sendiri.

Anonymous said...

aha la...lady yg amik gmbo umah ni......

Anonymous said...

Menjadi milyuner/milyarder adalah mudah, bisa diwujudkan hanya dengan bekerja dari rumah, dan dapat diraih dalam tempo yang singkat.

Anda mau tahu caranya?

Artikel pada blog ini menjelaskan secara menyeluruh dari A s/d Z tentang cara bagaimana untuk memperoleh kebebasan finansial secara mudah, sederhana dan dapat ditempuh dalam waktu yang sangat singkat. Informasi selengkapnya, silahkan kunjungi alamat berikut: https://bit.ly/2MY8AAJ