Wednesday, 25 January 2012

ROSMAH PEMBOROS NEGARA FAMOUS LAGI!!!


RM325,500.. itu jumlah yang telah digunakan oleh Rosmah, isteri Perdana Menteri untuk berfoya-foya di Australia, berseronok membeli belah dan kemudian menjadi tugas blogger-blogger UMPORNO untuk membela setiap perbuatannya.

Rosmah Mansor dah buat penafian tetapi penafian yang dibuatnya tidak lebih daripada sekadar penafian kosong. Sama seperti Nizam Kicap buat penafian yang dia tidak menyonglap segala projek di Perak dan kemudian menyuruh Zambry The Metallic Matter buat penafian bagi pihaknya. Samalah juga seperti Anwar Ibrahim membuat penafian yang dia balun jubur jantan tetapi para penyokongnya bersungguh-sungguh menyatakan bahawa bukti yang ada tidak cukup!

Para pecacai UMPORNO boleh sahaja memperkatakan tentang wartawan gay Andrew Hornery dari Sydney Morning Herald dalam usaha untuk menutup skandal pemborosan Rosmah 'Imelda' Mansor. Mempertikaikan tentang orang yang menulis berita tersebut tanpa sedikit pun berjaya mematahkan hujah yang Rosmah Mansor telah berbelanja lebih RM300 ribu untuk membeli pakaian tidur, merupakan taktik yang paling mengaibkan.

Nafikanlah tentang apa pun tentang Rosmah tetapi secara nyata, Rosmah memang merupakan liabiliti kepada para pencacai UMPORNO. PERMATA, usahanya mencantas Shahrizat Jalil, cincin berlian, berlagak sebagai First Lady, pemboros dan sebagainya merupakan perkara yang paling sukar untuk dinafikan oleh mana-mana blogger tersohor UMPORNO.

Menyerang peribadi Andrew Hornery bukanlah cara terbaik untuk membela Rosmah Mansor. Dia gay atau homoseksual, itu adalah masalah dia. Masalah peribadi dia yang tidak ada kena-mengena langsung dengan laporan tentang pemborosan yang dilakukan oleh Rosmah Mansor.

Kalau Nizam Kicap di Perak pun okay saja walaupun KAKI PELACUR dan KAKI GRO, mengapa pula Andrew Hornery yang sudah-sudah tentu bukan bergelar Haji, beragama Islam dan orang Melayu, gay dan homoseksual menjadi batas kepada berita yang disampaikannya. Dan kalau pun dia kafir serta musuh kepada orang Islam, mengapa pula berita yang dilaporkannya dipertikaikannya?

Sunday, 22 January 2012

ZAMBRY METALLIC TAK BAYAR KONTRAKTOR KAD RAYA ANGKARA NIZAM KICAP!


Aku dapat satu e-mel. berdasarkan kepada susunan ayat, ini e-mel bebudak UMPORNO yang tidak berpuas hati dengan Nizam Kicap dan sudah tentulah dengan Mamak The Metallic Matter yang sayang sangat dengan kaki pelacur penyebat duit dan segala projek dari zaman Azalina Said lagi.

Korang baca sendiri dan nilaikanlah macam mana Pork Jib serahkan negeri Perak Darul Ridzuan kepada penyamun-penyamun yang telah merampas negeri ini daripada kerajaannya yang sah, Pakatan Rakyat.

E-mel:


ape ni Kicap?..lu x puas2 lagi ke menyamun kat negeri ni...x penuh2 lagi ke akaun lu tu?..
dah la tu Kicap...semua anak mata sedang memerhatikan tindak tanduk lu bro..lu jaga bro

Ni apa cite kontraktor kad raya lu x bayo ni bro.Deme kata sampai 47 ribu bro..apa ni bro?
Kesian la kat kontraktor muda tu.nak roling bisnes kena pinjam org..lu lain la..stor duit banyak
kete Lan Katering bagi..tu x campo keuntungan buat iklan.Duit banner pejabat mb pun lu sapu

Lu dok bela mamat x berpekdah nape bro?..semua spm je tp keje pakai tie.Dah mcm restoran kat Indon ofis lu bro.

Byk sgt komplen nama lu bro..kat masjid, kedai makan, tepi kubo, tepi jalan..x kisahla..asal ade je org Umno melepak

musti ada sebut x pueh ati ngan lu

X masuk lagi desas-desus geng pemuda umno..kate deme nak bagi press release pun kena mintak kebenaran lu

Lu ni mcm x nak umno menang pru13 je...lu x pe la dah cukup kaya.


X kan la politik lu dah hanco, lu nak hancurkan org lain plak?apa ni bro?

Saman papa gomo ni lu ada involve ke?