Wednesday, 19 October 2011

KAHKAHKAH NAK SEMBAHYANG DHUHA PUN PAKAI BANNER?

Ni apa ke hal nak sembahyang dhuha pun kena berbanner-banner? Ni projek sapa pulak yang buat banner ni? Siapa punya idea nak sembahyang dhuha kena pakai iklan?

kahkahkahkah...

kelakarnya... siap berjemaah dengan bilal, imam dan guru kafa lagi!

apasal dhuha sj? kenapa tak buat banner ajak orang ramai solat subuh berjemaah dan penuhkan masjid di DUN Sungai Rapat?

Eloklah ajak sekali Nizam Kicap tuh... daripada dia tak dak kerja dan asyik mendengki orang sebab takdak kerja, elok suruh dia gerakkan media-media pro-mamak pangkor untuk galakkan orang ramai datang solat subuh berjemaah, kemudian sambung terus dengan solat sunat dhuha..

kahkahkahkah... kelakar ler komer nih!

Sunday, 16 October 2011

DULU SENGKEK GILER, SEKARANG KAYA GILER

Pemilik rumah dan kereta mewah ini tidak lama dulu, hanyalah seorang lelaki yang sengkek sehinggakan nak minum di gerai pun, mengharapkan kawan belanja.

Namun nasibnya berubah apabila dia menjadi konco atau lebih tepat lagi PROXY Nizam Kicap , pressec Zambri mamak pangkor, melanun duit rakyat Perak.

Siapa orangnya dan bagaimana dia boleh jadi kaya-raya dalam sekelip mata saja? Apa projek yang telah diserahkan kepada bekas pemain bola sepak Perak itu sehingga keuntungannya berlipat kali ganda?

Nantikan pendedahannya tidak lama lagi!

Orang-orang Nizam Kicap boleh rasa macam duduk atas bara api mulai sekarang kerana pendedahan yang bakal dibuat akan melibatkan diorang semua. Kenapa didedahkan? Sebab diorang adalah penyangak serta perompak!